Bol i stres

dsed_04_10_14 bol naslovna 1Bol i stres ili stres i bol su su toliko česti danas u postali sastavni i neraskidivi deo svakodnevice.

Spoznaj i upoznaj svoj bol, saznaj, nauči  više o njemu kako bi mogao da ga kontrolišeš. Nauči tehnike kontrole bola. Saznaj kako da najbolje lečiš svoj bol. Aktivno učestvuj u lečenju svog bola

Prepoznaj stres, onaj mali svakodnevni koji, koji tiho razara tvoj organizam, vremenom dovodi do nastanka mnogih bolesti i remeti kvalitet tvog života,

Stres u savremenom životu ne možeš da izbegneš. ali možeš da ga kontrolišeš.

Nauči tenhike kontrole stresa. Naući kako da ovladaš

Organizovani i sistematski  tretman hroničnog bola u Srbiji ne postoji. Ne postoje specijalosti za bol, nema specijalzivaanih ordinacija i klinika koje leče hronični bol. Pacijenti u većini slučajeva lutaju od lekara do lekara, od jednog specijlaiste do drugog, svako od njih problem hroničnog bola sagledava iz svog ugla.

Pacijenti ponekad sami pokušavaju da leče svoj bol, kombinuju lekove koji ne bi smeli da se kombinuju, ne uzmaju lekove koji treba da ih zaštite od komplikacja lekova koje uzimaju, uzimaju nedadekvatne lekove u neadekvatnim dozama što često ima za posledicu pogoršanje hroničnog bola ili neku komplikaciju kao što je krvarenje iz želucakoje može da ugrozi pacijentov život.

53280957_pain_by_kioke_chan bol naslovna

Ideja ovog bolga je da se napravi online zajednica i web klinika koja bi se bavila problemom hroničnog bola i stresa.

 Uvereni smo da ćete, što više znate o hroničnom bolu, što više znate o sopstvenom bolu, i faktorima koji utiču na njega biti spremniji da se borite protiv njega.

Hronični bol često nije moguće izlečiti u potpunosti.

Hronični bol može biti Vaš prtilac do kraja života. Sećna okolnost je što uprkos hroničnom bolu Vi možete da vodite uspešan i aktivan život. Uspešan I aktivan život tako što ćete naučiti i shvatiti kako možete da KONTROLIŠETE  HRONIČNI BOL! Ne dozvolite da hronični bol kontroliše Vas, da vlada Vama.

Pozdravna reč autora

 O blogu
O blogu

Ideja ovog bloga je da se napravi online zajednica i web klinika koja bi se bavila problemom hroničnog bola i stresa.
Uvereni smo da ćete, što više znate o hroničnom bolu, što više znate o sopstvenom bolu, i faktorima koji utiču na njega biti spremniji da se borite protiv njega.

Hvala Vam na poseti!

 Autor bloga
Autor bloga

Poštovani posetioci, zahvaljujem Vam se na poseti!
Nadam se da ćete u tekstovima i savetima koje sam za Vas pripremio naći korisne stvari i primeniti u praksi.
Pišite, ostavite komentare, dajte predloge i sugestije, iznesite svoja iskustva
Hvala

dr Bratislav Branković